Ga naar de inhoud

Retourneren

Alle artikelen worden op bestelling voor jou gemaakt en vallen daardoor niet onder het herroepingsrecht en kunnen niet kosteloos retour worden genomen.
Als er een fabricagefout is, verkeerde kleur en/of maat of een foutieve tekst en/of afbeelding geleverd is of je hebt de bestelling beschadigd ontvangen neemt dan contact op voor een passende oplossing. Deze artikelen worden natuurlijk retour genomen.
Ook wanneer je anderszins niet tevreden bent over wat je ontvangen hebt, neem dan contact met mij op. In overleg proberen we een zo goed mogelijke oplossing te vinden.

 • Retourneer een product uitsluitend na overleg met mij naar (dit adres is uitsluitend bestemd voor retouren):
  Pups4Tees,
  De Wilgen 24,
  8533BB Giethoorn,
  Nederland
 • Voeg bij het product (een kopie van) de factuur of het bestelformulier. Vermeld hierop welk product, kleur en/of maat je als alternatief wilt ontvangen. Wil je je geld terug, vermeldt dan hoe er terugbetaald moet worden
 • Na ontvangst van de retourzending neem ik contact met je op voor de verdere afwikkeling. Voor een nieuwe verzending breng ik geen verzendkosten in rekening.
 • Tenzij wij anders overeengekomen zijn komen de kosten voor de retourzending voor jouw rekening.

Bij vragen kun je contact opnemen via het contact formulier of mailen naar info@pups4tees.eu. Ik streef er naar op werkdagen binnen 48 uur contact op te nemen.

Niet goed-geld terug

Ben je niet tevreden met jouw bestelling? Dat vind ik erg jammer! Je kunt een foutief geleverd of defect product aan mij terugsturen. Je hebt 7 dagen na ontvangst de tijd om contact met mij op te nemen om het artikel terug te sturen. Tenzij anders overeengekomen is, komen de kosten voor de retourzending voor jouw rekening.
Voeg bij de retourzending een print van het bestelformulier, de factuur of het retourformulier. Vermeld hierop jouw bankrekeningnummer voor terugstorting van de kosten van de geretourneerde producten. Indien je dit wenst geef je hierop aan welk product, kleur, maat je als alternatief wenst te ontvangen. Vermeld de reden van de retour.
Ik zal zo spoedig mogelijk, maar binnen 14 dagen na jouw melding, het geld terugstorten (inclusief verzendkosten van de zending), mits ik het artikel retour heb ontvangen of indien je kunt aantonen dat dit is teruggestuurd.

Ruilen is niet mogelijk indien:

 • het product door mij is voorzien van een bedrukking voor jou, of voor jou is gemaakt/aangepast
 • het product gebruikt en/of gewassen is
 • de gebruik-instructies niet of niet correct zijn opgevolgd
 • je zelf hebt geprobeerd een fout of defect te herstellen.

Niet tevreden?

Ik streef naar een hoge klant tevredenheid. Om hier zo goed mogelijk aan te voldoen, vraag ik je contact met mij op te nemen wanneer je niet tevreden bent met jouw bestelling. Dit kan via het contact formulier of mailen naar info@pups4tees.eu
Ik ontvang graag een omschrijving van de klacht en het bestel- of factuurnummer. Kun je de klacht met een foto onderbouwen, dan vraag ik je een foto van het desbetreffende defect mee te sturen.