Ga naar de inhoud
Dit ben ik, om mijn creatieve kant ruimte te geven ben ik naast mijn toenmalige bezigheden kleding gaan bedrukken en borduren. In de loop van de tijd zijn mijn andere bezigheden afgebouwd en de creatieve activiteiten verder uitgebreid. Naast het bedrukken van textiel en het maken van de ontwerpen begon ik met het etsen van glas. Inmiddels is er een laser graveer machine die het mogelijk maakt om naast het glas te etsen deze ook te graveren. De mogelijkheden daarvan zijn heel uitgebreid. Ook andere materialen worden met deze graveer machine bewerkt, denk aan leisteen, hout, bamboe, metalen en plexiglas.
Wat ik heel belangrijk vind is de flexibiliteit van unieke ontwerpen. Samen zoeken naar de mooiste oplossing.

Het begin

Pups4Tees levert vooral heel erg leuke, mooie en goede t-shirts en andere kleding. Het is de bedrukking die het verschil maakt. Oorspronkelijk begonnen als POD (PrintOnDemand) service ben ik steeds meer zelf gaan doen. Waardoor er meer flexibiliteit is in producten en ontwerpen.

Pups4Tees maakt voor full color bedrukking gebruik van DTF. Dit staat voor Direct To Film printen. De afbeelding wordt op de een folie geprint en vervolgens met een hitte pers op kleding overgebracht. Voor andere ontwerpen maakt Pups4Tees gebruik van de bedrukking met flex en flock. Het ontwerp wordt machinaal uitgesneden uit het flex en flock materiaal en met behulp van een hitte pers op de kleding aangebracht. De flex en flock ontwerpen kunnen vrijwel altijd ook geborduurd worden.
Pups4Tees onderscheidt zich door de designs. De designs die aangekocht worden, worden bijna altijd voor gebruik aangepast, er wordt een eigen draai aan gegeven. Hiermee kan ook jij een uniek ontwerp betaalbaar en mooi op een t-shirt en andere kleding krijgen.

Partners

Mocht het nodig zijn, dan zoek ik de meest geschikte partner om een bedrukking mogelijk te maken. Meestal gaat het dan om het DTG proces, een full color ontwerp welke direct op kleding (Direct To Garment) wordt geprint.
Deze print partner kan zich in het buitenland bevinden. De levertijden kunnen hierdoor oplopen. Een levertermijn van 5-10 werkdagen is dan gebruikelijk. Als je meerdere producten wilt hebben kan het voorkomen dat verschillende partners deze voor jou maken. Hierdoor worden de producten niet altijd tegelijkertijd geleverd.

Het assortiment

Naast kleding omvat het assortiment tassen, mokken, glaswerk, onderzetters en verschillende houten en leistenen voorwerpen. Het assortiment wordt regelmatig uitgebreid. Mis je iets, wil je iets bijzonders? Vraag het mij, en ik zal kijken of het in het assortiment wordt opgenomen, of anders speciaal voor jou wordt besteld!

Het zal duidelijk zijn dat naast bedrukken ook andere manieren van personalisatie worden gebruikt. Voor glaswerk worden teksten en afbeeldingen geëtst of gegraveerd. Met het graveren van glas kunnen er ook foto’s gebruikt worden. De leistenen voorwerpen worden gegraveerd met laser. De mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt.
Graveren is ook zeer geschikt voor hout. Daarbij is het ook mogelijk om hout te snijden met de laser. Dit geeft mogelijkheden om specifiek gevormde sleutelhangers te maken. Maar ook onderzetters en puzzels kunnen zo gevormd worden. Naast het snijden worden deze voorwerpen ook gegraveerd.

Bijzondere wensen

Het gaat te ver om alle mogelijkheden op te sommen, stel gerust een vraag. Of dit nu een geheel eigen ontwerp, door jou of mij gemaakt, op jouw kleding is, een bijzonder object voor een speciale gelegenheid, neem dan gerust contact op, dan kijken we samen wat er mogelijk is!
Ik onderscheid mij door mijn flexibiliteit, er is heel veel mogelijk!