Ga naar de inhoud

Voorbeelden

Er wordt mij vaak gevraagd of er een website is. Ja die is er, maar omdat alles in overleg met de klant, voor deze klant ontworpen wordt, geeft deze niet zoveel inzicht.
Om toch een indruk te geven wat er allemaal mogelijk is staan hieronder een aantal voorbeelden van wat ik voor klanten gemaakt heb.

Enerzijds zijn er de bamboe producten. Onderzetters van ongeveer 10cm in het vierkant en rond. Deze kosten vanaf €12,50 per stuk of vanaf €34,95 per set van 4. Hiervoor maak ik voor jou een unieke afbeelding op de onderzetters.

De snijplanken zijn er in diverse maten en uitvoeringen. De prijzen beginnen hier bij €29,95. Eigenlijk geldt hetzelfde voor de kaas/tapas plank, die is er ook in verschillende maten en uitvoeringen en de prijs begint ook hier bij €29,95.

Leisteen is een heel goed te bewerken en mooi materiaal, ik doe dat dan ook met heel veel plezier. De afwerking geeft eveneens verschillende mogelijkheden en effecten. Onafgewerkt zijn ze mooi, soms is een afwerking met blanke lak wenselijk omdat het bord bijvoorbeeld voor buiten bedoeld is. Ook dit geeft een mooi effect.
Dat gaat van onderzetters van ongeveer 10cm in het vierkant en rond tot 30cm vierkant en rond. Daarnaast zijn er rechthoekige platen van 10 bij 25cm tot 25 bij 50cm.
De vanaf prijzen zijn voor de onderzetters vanaf €12,50 per stuk en €34,95 per set van 4, de 20cm grote exemplaren vanaf €29,95, 30cm vanaf €39,95 en de rechthoekige platen beginnen bij €29,95.

Door de verschillende afmetingen zijn deze producten voor meerdere doeleinden geschikt. Als serveerplank, onderbord, naambord, ter nagedachtenis, het is aan je zelf hoe je het product wilt gebruiken!

De prijzen zijn afhankelijk van het materiaal, het ontwerp en de grootte van het geheel. Vraag geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden en prijzen.

Een leuk artikel zijn de sleutelhangers, de standaard maat is 35 of 50mm doorsnee. De hier getoonde zijn exemplaren zijn links (of boven) de basis uitvoering, de vanaf prijs hiervan is €4,95 per stuk. Er zijn ook luxere uitvoeringen vanaf €7,95 per stuk, zie rechts (of onder) en andere maten. Voor andere maten of vormen of grotere aantallen maak ik graag een vrijblijvend aanbod voor jou.
Met de komst van een nieuwe laser graveer machine is ook het “snijden” van hout eenvoudiger. Dit geeft meer mogelijkheden om vormen en onderwerpen van hout te maken. Zoals puzzels, stadskaarten, silhouetten om een aantal voorbeelden te noemen.
Ook een unieke klok behoort tot de mogelijkheden! Dit zijn voorbeelden van een klok van 30cm, deze bestaat of uit 2 lagen, uitgesneden en gegraveerd of uit 3 lagen, eveneens een combinatie van uitsnijden en graveren. Gemaakt vanaf een foto, het uurwerk is bewust niet gecentreerd geplaatst.

Ik noemde ze al, puzzels. Hierboven een aantal 3D puzzels. Dit zijn honden, verschillende rassen en een enkel paard. Andere diersoorten zijn ook mogelijk. Ook van voertuigen, voorwerpen en gebouwen heb ik al het een en ander voorbij zien komen. De prijzen voor de dierenpuzzels beginnen bij € 14,95 en zijn afhankelijk van de grootte, het soort puzzel en de mate van aanpassing. Neem gerust vrijblijvend contact op!

Naast deze producten is er nog veel meer mogelijk, zowel voor het bedrukken, printen of borduren van kleding zoals t-shirts, sweaters, hoodies, jassen, mutsen en dergelijke, als ook voor het graveren en etsen van glaswerk ben je hier aan het juiste adres.
Bedenk je nog iets heel anders, zoals een sticker voor een container of zelfs auto belettering, vraag het, als het mogelijk is help ik jou daar graag mee.