Ga naar de inhoud

In de SDRN goodie bag van de Doberdag 2024 zat een sleutelhanger. Op deze sleutelhanger zag je de aanbieding van deze pagina.

Wat betekent deze aanbieding precies? Een set van 4 onderzetters kost normaal €34,95. Omdat je op de Doberdag was en de goodie bag hebt gehad, kun je deze set aanschaffen voor €29,95! Dit is de prijs welke normaal voor een set van 3 onderzetters geldt. Het voordeel is €5,=!

De onderzetters worden naar wens gegraveerd met jouw eigen afbeelding. Dit kan zijn van jouw hond, huidig of in het verleden. Als je dit liever hebt kun je ook kiezen voor een set van 4 onderzetters met het logo van de SDRN. In dit laatste geval doneer ik per set een bedrag van €2,50 aan de SDRN.

Maar wacht, er is meer! Dit keer is er 1 code uitgekozen die in plaats van de €5,= korting recht geeft op de gehele bestelling GRATIS! (Lees onderaan de pagina de voorwaarden1)

De leisteen onderzetters zijn ongeveer 10cm in doorsnee/vierkant, de bamboe onderzetters ongeveer 9,5cm in doorsnee/vierkant.
Zowel leisteen als bamboe zijn natuurproducten, de maten en samenstelling variëren hierdoor een beetje. Daardoor is niet iedere bewerking op de onderzetters gelijk, er kunnen zich wat afwijkingen voordoen als gevolg van verschil in samenstelling en/of dikte van het materiaal.

In overleg kun je jouw korting van €5,= ook voor andere producten gebruiken. Kijkt u hier voor voorbeelden.

Niet iedere afbeelding of foto is geschikt om op leisteen of bamboe te graveren. Ik zal mijn best doen om een mooi ontwerp te maken, mocht het ontwerp niet geschikt zijn om te graveren, zoeken we samen hiervoor een oplossing.

Deze actie loopt tot 31 juli 2024, neem voor die tijd contact op via het onderstaande formulier (of op een andere, bekende manier bijvoorbeeld FaceBook)!


Vul het formulier hieronder in, de korting geldt alleen met de kortingscode op de sleutelhanger.
Een code kan slechts 1 maal gebruikt worden. Per bestelling kan er maximaal 1 code gebruikt worden.

Voor de afbeelding neem ik contact met je op, je kunt de afbeelding daarna per email toesturen, op dit moment is de afbeelding nog niet nodig.

 1. Voorwaarden voor GRATIS bestelling:
  De code is vooraf geselecteerd en wordt niet bekend gemaakt;
  Bij gebruik van deze code wordt de korting automatisch toegepast;
  De korting geldt tot een maximum van €50,= goederen waarde (inclusief BTW), bij een bestelling tot een goederen waarde van €50,= betekent dit dat deze bestelling gratis is, bij een bestelling met een goederen waarde van meer dan €50,= wordt het meerdere in rekening gebracht;
  De korting wordt niet in geld uitgekeerd;
  De korting wordt niet uitgekeerd indien de code niet uitgegeven of ingeleverd wordt.
  ↩︎