Ga naar de inhoud


Print

Winkel

Contact

ONDERSCHEIDEN DOOR

bedrukte kleding

Door het bedrukken van kleding kun je je onderscheiden van de massa. Tenminste als je een enigszins uniek ontwerp op je kleding gedrukt hebt.

Sommige fabrikanten en winkelketens laten hun kleding massaal bedrukken met 1 en hetzelfde ontwerp.
Dit geeft de drager de mogelijkheid zijn of haar betrokkenheid bij de fabrikant of winkelketen te tonen.

Veel merken gebruiken dit om de band met hun klanten te versterken. Niet iedereen zal dat willen. Niet iedereen wil met elk merk geassocieerd worden. En daarbij is het niet voor iedereen betaalbaar.


naar de winkel

Dit vindt u

zoal in onze winkel

Klik op de afbeelding om direct naar de winkel te gaan

Onderscheiden met bedrukte kleding

er is heel veel mogelijk!

Met name online winkels bieden prints aan om basis kledingstukken mee te bedrukken. De link met een merk, fabrikant of winkelketen ontbreekt hier meestal.
Deze winkels bieden naast zeer mooie en unieke ontwerpen ook ontwerpen aan voor speciale gelegenheden zoals verjaardagen, feestdagen, vakanties en dergelijke.
Ook vind je hier de mogelijkheden van persoonlijke prints van bijvoorbeeld eigen foto’s.

En wat te denken van de ontwerpen gebaseerd op de actualiteit? Bijvoorbeeld grote sport evenementen als Olympische spelen, voetbal kampioenschappen, Tour de France of Formule-1 evenementen. Ook de minder grote evenementen, meer lokaal, komen in aanmerking om op kleding vastgelegd te worden.

Om nog even bij de evenementen te blijven, medewerkers van evenementen zijn meestal herkenbaar aan specifieke kleding, qua kleur en met een opdruk welke aangeeft hoe zij aan het evenement verbonden zijn.

Een ander voorbeeld van een actualiteit is op dit moment het Corona virus. Dit kan een ontwerp opleveren welke refereert aan de 1,5 meter afstand, een ludieke tekst of wellicht een sarcastische tekst. De mogelijkheden worden eigenlijk alleen begrensd door de verbeelding van de ontwerper. En misschien de maatschappelijke acceptatie.

Ook bij bedrijven zien we dat door bedrukte bedrijfs kleding het onderscheid tussen klant en personeel wordt gemaakt.

Maar wat als jij je wilt onderscheiden van de massa? Dan ga je op zoek naar een winkel met prints in beperkte oplages. Het mooiste is dan dat je een ontwerp naar eigen wens kunt (laten) aanpassen. In hoeverre dat mogelijk is hangt van onderneming af waar je jouw kleding wilt laten bedrukken.


contact

diverse soorten

T-shirts

Vanaf € 24,95


ga naar winkel

unisex

Sweater

Vanaf € 35,00


jouw sweater

zeer mooie

hoodies

Vanaf € 37,50


Koop NU