Ga naar de inhoud

Op de KCM 2024 van de Dalmatiër Club Nederland ontving je een goodie bag met leuke en handige spullen. Waaronder een fraaie sleutelhanger.

Deze sleutelhanger heeft nog meer waarde. Er staat een code op waarmee je hier een aantrekkelijke korting krijgt op een set onderzetters!
De prijs voor een set van 4 onderzetters is dan € 29,95 in plaats van € 34,95. Dit is de prijs welke normaal geldt voor een set van 3 onderzetters!

De onderzetters worden naar wens gegraveerd met uw eigen afbeelding. Dit kan van jouw hond zijn, huidig of in het verleden.

In overleg kun je jouw korting ook voor andere producten gebruiken. Kijk hier voor voorbeelden.

Maar wacht, er is meer! Voor deze KCM is er 1 code uitgekozen die in plaats van de €5,= korting recht geeft op de gehele bestelling (tot een maximum van €50,=) GRATIS! Lees onderaan de pagina de voorwaarden.1

De leisteen onderzetters zijn ongeveer 10cm in doorsnee/vierkant, de bamboe onderzetters ongeveer 9,5cm in doorsnee/vierkant.
Zowel leisteen als bamboe zijn natuurproducten, de maten en samenstelling variëren hierdoor een beetje. Daardoor is niet iedere bewerking op de onderzetters gelijk, er kunnen zich afwijkingen voordoen als gevolg van verschil in samenstelling en/of dikte van het materiaal.

Niet iedere afbeelding of foto is geschikt om op leisteen of bamboe te graveren. Ik zal mijn best doen om een mooi ontwerp te maken, mocht het ontwerp niet geschikt zijn om te graveren, zoeken we samen hiervoor een oplossing.

Deze actie loopt tot 30 november 2024, neem voor die tijd contact op via het onderstaande formulier (of op een andere bekende manier, bijvoorbeeld FaceBook)!

Vul het formulier hieronder in, de korting geldt alleen met de kortingscode op de sleutelhanger.
Een code kan slechts 1 maal gebruikt worden. Per bestelling maximaal 1 code.

Mocht de code op de sleutelhanger om welke reden dan ook niet of niet goed leesbaar zijn, neem ook dan contact op. Met een afbeelding van de sleutelhanger komen we er samen wel uit!

Voor de afbeelding neem ik contact met je op, u kunt de afbeelding daarna per email toesturen, op dit moment is de afbeelding nog niet nodig.

 1. Voorwaarden voor de GRATIS bestelling:
  De code is vooraf geselecteerd en wordt niet bekend gemaakt; 
  Bij gebruik van deze code wordt de korting automatisch toegepast;
  De korting geldt tot een maximum van €50,= goederen waarde (inclusief BTW), bij een bestelling tot een goederen waarde van €50,= betekent dit dat deze bestelling gratis is, bij een bestelling met een goederen waarde van meer dan €50,= wordt het meerdere in rekening gebracht;
  De korting wordt niet in geld uitgekeerd;
  De korting wordt niet uitgekeerd indien de code niet uitgegeven of ingeleverd wordt. ↩︎